inschrijven DrakenbootRACE ZATERDAG 29 JUNI - 2019

inschrijfformulier

Om je team aan te melden voor de drakenbootrace op zaterdag 29 juni vul je het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Er is plek voor ongeveer 30 teams. Inschrijven kan zolang er plaats is, tot uiterlijk 20 mei 2019.

JA!
Wij doen graag mee op zaterdag 29 juni 2019 aan de Kiwanis Drakenbootrace in Weert!

CONTACTGEGEVENS

FACTUURGEGEVENS
Als wij een betalingskenmerk dienen te vermelden of wanneer uw factuuradres afwijkt van het postadres, kunt u dat hier aangeven.

1. PAKKETTEN Exclusief BTW
Voor beide pakketten geldt:
Deelname met 1 team (16 Roeiers en een Trommelaar).
Website, vermelding van bedrijfslogo met link naar uw website.
Uitingen op Facebook/Instagram/Linkedin.

Extra voor het Gouden Pakket:
Twee vlaggen met bedrijfslogo langs parcours.
Vermelding bedrijfslogo op de boot door middel van één sticker (max. 4 per boot).
.

2. SPECIALS/ONDERSTEUNING FESTIVAL

6. VERGUNNING AANKLEDING & PROMOTIE
Heeft u ideeën om een promotie-aktie voor uw bedrijf op te zetten bij het Drakenbootfestival of wilt u bijvoorbeeld give-aways uitdelen? Of wilt u op een andere manier iets doen bij het Drakenbootfestival? Veel is mogelijk, maar wel dient u dit van te voren (uiterlijk 1 mei 2019) aan ons kenbaar te maken. Dan kijken wij samen naar de ruimte en mogelijkheden hiervoor.

Plannen aankleding/promotie
Heeft u plannen om iets qua aankleding/promotie te gaan doen?

7. UW LOGO AANLEVEREN
Wij ontvangen wij graag het logo van uw bedrijf, zodat wij deze kunnen opnemen in de diverse uitingen. Graag aanleveren als .eps bestand!

8. RUIMTE VOOR OPMERKINGEN

10. ALGEMEEN REGLEMENT DEELNEMERS EN HUISREGELS
Op uw inschrijving zijn het Algemeen Reglement voor Deelnemers en de Huisregels van toepassing (zie de website). Met het verzenden van dit formulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met beide reglementen.

Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00

doe ook mee!

Ga ook de sportieve strijd aan! Ervaar de geweldige teambuilding, het meedoen aan de drakenbootrace geeft een flinke, positieve boost binnen je bedrijf, tussen collega's en met relaties. Je kunt je profileren bij een uitzonderlijk groot publiek én je ontmoet in een relaxte, gezellige sfeer zo'n 30 andere bedrijven. Het Drakenbootfestival verbindt!

informatiefolder aanvragen

Vraag nu de informatiefolder 2019 aan, voor meer info over deelname, sponsoring en een indicatie van de prijzen!

Ja, stuur mij de brochure 2019 voor Weert!

Team

Een team bestaat uit minstens 17 man: 1 trommelaar en 16 peddelaars, wel is het handig om een paar reserve-peddelaars te hebben. Wij zorgen voor de originele drakenboten en een ervaren stuurman/vrouw. Je mag ook met twee bedrijven (of  twee buurten of verenigingen) één team vormen.

ERVARING niet nodig

Drakenbootvaren is niet moeilijk, iedereen kan aan de race meedoen. Ervaring is niet nodig. De enige eis is dat alle teamleden minimaal 16 jaar zijn en kunnen zwemmen!

Bij de eerste race geeft de stuurman een uitgebreide uitleg en kan tijdens het opvaren naar de start alvast geoefend worden. Je zult de slag al snel te pakken hebben én je voelt meteen de adrenaline opborrelen om te willen winnen!

varen

Je vaart met je team 3x in de voorrondes, over een afstand van circa 250 meter. De beste teams gaan door naar de halve finales en vervolgens finales. De voorste 2 peddelaars bepalen het ritme en tempo. De trommelaar slaat op het tempo van de voorste 2 peddelaars op de trom, zodat de rest van de peddelaars dit ritme kunnen volgen. Vooral het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren een echte teamsport, samenwerking is essentieel!

Twee weken voor de race ontvang je het wedstrijdschema.

Teamlijst

Met de handige teamlijst kun je de indeling van je team in de drakenboot van te voren alvast afspreken. Je leest hier precies hoe je het gewicht het best kunt verdelen over de boot: wie in het midden, wie voor- of achterin, links/rechts. Zodat de boot straks recht en stabiel mogelijk in het water ligt, en je het snelst naar de finish vaart! Het ingevulde formulier moet tijdens het festival, voor jullie eerste race, ingevuld en ondertekend ingeleverd worden bij de Informatiestand. Klik hier om hem te openen:

Teamlijst

meer info voor teams

Doe je mee met een Bedrijventeam? Klik dan hier voor meer specifieke informatie. Je vindt hier bijvoorbeeld:

• - een overzicht van alle teams die meedoen
  • - welke prijzen er te winnen zijn
    - info over de Originaliteits Award
  • - drakentijd

reglementen

Deelnamereglement teams & Huisregels

TIPS voor het varen & veiligheid

Onze stuurmannen en -vrouwen hebben de belangrijkste tips voor het varen en de veiligheid voor je op een rijtje gezet. Neem ze alvast goed door met je team!

Tips voor het drakenbootvaren
Veilig Varen

instructiefilm

Vaar je binnenkort mee in de drakenbootrace? Kijk dan alvast even naar deze korte instructiefilm en tips, samen met je teamleden. Dan leer je alvast de belangrijkste kneepjes van het drakenbootvaren, zodat je tijdens de wedstrijd sneller en veilig naar de finish vaart!