Info voor bedrijventeams 

inschrijven, sponsoren en prijzen

Wil je meer weten over deelname aan de race, sponsoring, alle mogelijkheden en prijzen? Kijk dan hier voor meer informatie

teams

Wie zijn je tegenstanders? Kijk hier alvast welke Bedrijventeams er ook mee doen aan de Drakenboot Bedrijvenrace!

Wedstrijdschema

Ongeveer 2 weken voor het festival vind je hier het wedstrijdschema voor de Drakenboot Bedrijvenrace. 

Drakentijd

Op www.drakentijd.nl vind je direct alle tussenstanden en uitslagen van de drakenbootraces.

Teamlijst & bootindeling

Download hier de teamlijst en bootindeling, vul hem in en neem hem mee naar het festival. Deze moet voor jullie eerste wedstrijd ingeleverd worden bij de Infostand. Maar ook is dit een handig hulpmiddel om alvast van te voren te bepalen wie op welke plek in de boot zit, en zo te zorgen voor de beste, gelijkmatige en stabiele verdeling. 

Tips & instructies

Hier vind je  alvast handige tips en instructies van de stuurmannen. Kijk samen met je team ook eens naar onze korte en duidelijke instructiefilm. Dan ben je zo goed mogelijk voorbereid om snel de finish te halen! 

Prijzen winnen  & originaliteit award

Voor de snelste teams is er natuurlijk eeuwige roem maar ook staan er leuke prijzen klaar, fonkelende medailles en een mooie wisselbeker.

De teams die er het mooist of meest bijzonder uitzien, maken kans op de felbegeerde originaliteits Award! 

Benieuwd wat er allemaal op het spel staat? Kijk dan hier alvast!

Promotie

Wil je een promotie-actie doen bij het festival? Flyeren, eigen meubilair meenemen, of iets anders? Veel is mogelijk, maar daar is wel een promotievergunning voor nodig. Deze dien je tijdens het festival zichtbaar bij je te dragen, zodat ook de beveiliging ziet dat jullie promotie is toegestaan. Ook maken we dan afspraken over de logistiek.

Munten bestellen

Tijdens het festival kan bij de barren en foodbar alleen betaald worden met de Drakenboot consumptiemunt. Die zijn met pin en contant (briefgeld) te koop bij de muntautomaten. Je kunt ze ook van te voren op factuur bestellen, dan liggen ze voor je klaar bij de Informatiestand. Stuur ons een email (munten@kiwanisweert.nl), dan regelen we dat!

Geen eigen consumpties

Het meebrengen van eigen consumpties naar het festivalterrein is niet toegestaan. 

Reglementen

Deelnamereglement teams & Huisregels